Аржентинската легенда Диего Армандо Марадона е бесен на гиганта в компютърните

...
Аржентинската легенда Диего Армандо Марадона е бесен на гиганта в компютърните
Коментари Харесай

Марадона съди компютърната игра FIFA

 Марадона не видял дузпа за Реал против Ювентус  Марадона: Аржентина не е измежду любимците на Мондиал 2018
Аржентинската легенда Диего Армандо Марадона е гневен на колоса в компютърните игри ЕА, който е производител на най-популярня футблен симулатор FIFA.

Най-добрият футболист за XX век не е останал по никакъв начин удовлетворен, че ликът му стои до транспаранти с емблемата на италианския Ювентус в най-новата версия на конзолата. Марадона, който изведе Наполи до две Скудета в края на предишния век, съобщи, че ще съди създаделите на FIFA 2018.



" Вече приказвах с юристите си да разучат казуса. Недопустимо е в най-популярната игра да се вършат сходни неточности. Някои се вършат на по-хитри от останалите, само че ще си платят за това ", сподели Марадона пред радио Kiss Kiss Napoli.

Интересното е, че премиерата на играта се състоя на 29 септември предходната година и е в продажба от месеци, само че аржентинецът чак в този момент изрази недоволството си. На Апенините незабавно заподозряха, че това е обвързвано с битката за Скудетото.

Четири кръга преди края първенецът от последните шест сезона Ювентус има едвам точка пред Наполи. До края на акцията най-титулуваният клуб на Ботуша обаче има доста сложна стратегия – гостувания на Интер (28 април) и Рома (13 май) и семейства на Болоня (5 май) и Верона (20 май).

От своя страна южняците, които преследват първо злато от 1990 година и общо трето в историята си, имат визити на Фиорентина (29 април) и Сампдория (13 май) и одобряват Торино (6 май) и Кротоне (20 май).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР